top of page
Search

Laajenemistoiveita

Tänä jouluna lapset ja heidän vanhempansa toivovat, että heidän kouluaan voitaisiin laajentaa. Monet vanhemmat, jotka tietävät koulustamme, ovat käyneet pyytämässä, että heidänkin tyttönsä pääsisivät kouluumme oppia saamaan. Intialaisten yhteistyökumppaniemme on ihan vaikeaa kertoa heille, etteivät he vielä voi ottaa lisää tyttöjä opiskelemaan, koska tähän ei ole varoja. Tämän kuullessaan suuri suru näkyy näiden vanhempien kasvoista, jotka haluaisivat parasta lapsilleen.

Jokainen, joka pystyy ottamaan kummilapsen koulustamme, auttaa näitä dalitivanhempia heidän pyrkimyksissään antaa lapsilleen parempi tulevaisuus. Heti, kun saamme riittävästi uusia kummeja, aloitamme koulun laajennusprojektin Intian Agrassa. Tule mukaan auttamaan ja kutsu ystäviäsi myös.

Lapsille on opetettu koulussa pienten paperikassien tekemistä. Kassit he voivat sitten myydä ja saavat niistä hiukan rahaa perheilleen. Lasten äidit ovat lupautuneet kutomaan sukkia, joista maksamme heille pienen palkan. Yhteistyökumppanimme lahjoittaa heille langat ja me myymme sukat täällä Suomessa.

Lapset osaavat myös tehdä joulu- ja onnittelukortteja, jotka myöskin myydään Suomessa. Laitamme tuotteet nettikauppaamme heti, kun olemme saaneet niitä tänne.

Lapset ja koulun henkilökunta on marraskuussa rokotetttu intialaisen rokotusohjelman mukaisesti ja he ovat saaneet myös matolääkityksen. Olemme jakaneet heille uudet heijastimet sekä hygieniatarvikkeita (shampoo, saippua, hiusöljyä ja kampa).

Chaudhary Charity Schoolin tytöt ja henkilökunta Agrasta toivottavat kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Olemme saaneet Agrasta myös kummikirjeet, jotka ehtivät perille joulun aikaan. Kiitos kaikille tukijoille!

3 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page