top of page
IMG_8526 (2).JPG

Hei Sinä!

Välillä aloitamme keräyksiä, joilla autamme oppilaitamme ja heidän perheitään. Esimerkiksi korona-epidemian aikana keräsimme varoja rokotuksiin ja perheiden ruoka-apuun. Nyt keräämme Agran koulusta valmistuneiden ja lukioon päässeiden oppilaiden sekä Agran koulusta valmistuneiden jatko-opiskelijoiden (yliopisto, oppisopimuskoulutus) opiskelun tukeen.

 

Varat käytetään lyhentämättöminä mm. opiskelumateriaaleihin, matkakuluihin, terveydenhoitoon ja ruokaan.

 

Pienkeräysnumero RA/ 2023/1358

Lupa on voimassa 5.2.2024 asti .

Autetaan yhdessä tytöt lukioon

 

​Nyt on hyvä tilaisuus auttaa konkreettisesti tyttöjä elämässä eteenpäin!. Koulustamme Intian Agrassa 14 slummien tyttöä on päässyt valtion lukioon syksyllä 2023. Jokainen daliti-tyttö tarvitsee lukiovuoteensa 340 euroa. Tehdään se yhdessä!

 

Voit osallistua pienelläkin summalla - vaikka vitosella. Välitämme rahan kumppanijärjestölle Intiaan, joka huolehtii rahan menemisestä opintoihin. Seuraamme tyttöjen edistymistä lukiossa, ammatilisissa opinnoissa ja yliopistossa. 

 

Näin lahjoitat opintorahaa:

 

  • Pankin kautta tilille FI26 5471 5750 0122 29  Pirkko Kotila

Halutessasi voit kerätä ystävistäsi ringin ja voitte yhdessä auttaa.

Kuvassa lukioon jatkaneita entisiä oppilaitamme, jotka tulivat mukaan juhlimaan uuden koulurakennuksemme avajaisia 2021. Kolme heistä opiskelee nyt yliopistossa ja seitsemän nuorta naista jatkaa opintojaan ammattiin valmistavassa oppisopimuskoulutuksessa. Tämä on tytöiltä valtava saavutus. Koulumme saa luonnollisesti mainetta ponnahduslautana pois slummista. 

bottom of page