Intialaista hääkahvia

Teetimme kesällä oman juhlakahvierän Intian Keralassa, jossa paikalliset naiset saivat hyvän palkan työstään. Yhteistyökumppanimme Chaudhary Welfare Society sponsoroi kahvierät, jotta voisimme myydä sitä tyttöjen hyväksi.

Ajatus hääkahvista syntyi vieraillessamme häissä Agrassa. Kuten tiedämme, intialaiset avioliitot ovat käytännössä aina järjestettyjä. Länsimaalaisittain ajatus järjestetystä avioliitosta vaikuttaa etäiseltä, mutta intialaiset häät voivat tuoda mieleen myös suurta rakkautta ja kumppanin kunnioitusta. Yhteistyökumppanimme Bilbari Singhin ja hänen vaimonsa elämänmittainen avioliitto on esimerkki onnellisesta avioliitosta.

Hääkahvimme on Robustaa, johon on lisätty sikuurijauhetta. Robusta on on kasvaanut Intiassa Keralan vuorten rinteillä, jossa ilmasto ja luonto ovat erittäin puhtaita. Kahvi on täyteläisen aromikasta, hienoksi jauhettua ja sopii automaattisiin kahvinkeittimiin sekä kahvihauduttimiin.

Kahvi on 250 g paketeissa, mutta riittoisuudeltaan se vastaa puolen kilon normaalia suodatinkahvia. Lisätietoja voi kysellä osoitteesta info@agrankoululaiset.org.

Viimeisimmät

Asiasanat

Soita meille:

+358 44 535 7072

Osoitteemme: 

Puutarhakatu 11 B 61, 20100 Turku

© Agran koululaiset ry 2013,  Created with Wix.com

          Agran koululaiset ry:n Y-tunnus 3069873-7

  Rahankeräyslupa RA/2019/104 on voimassa 31.8.2021 asti.