top of page
Search

Vesipiste toimii ja pian lähiopetuskin toivottavasti

5.9.2021 Eikö ole hieno tämä koulun uusi vesipiste! Toisesta hanasta saa vettä vesitankista katolta ja toisesta tulee vettä suoraan kaivosta.


Porakaivo on lahjoitus koulumme alusta asti kummina olleelta Katjalta, ja siksi Katjan nimi on ikuistettu vesipisteen yllä olevaan laattaan.


Tämä suuri lahjoitus on koululle erittäin tärkeä, sillä vesi on Intiassa kallista ja sitä ei ole saatavilla siten kuin Suomessa. Toisessa kuvassa näet koululaisten äitejä noutamassa vettä.


Kaikki entiset koulumme oppilaat, jotka pääsivät lukioon, jatkavat nyt opintojaan lähiopiskeluna. Sen sijaan meidän koulumme tytöt joutuvat edelleen odottamaan valtiolta lähiopiskelulupaa. Opettajat ovat hoitaneet oppilaillemme koulutehtävät kotiin ja noutaneet ne. Oppilaiden perheille on jaettu ruokaa, koska koronatilanne on jatkuvasti hyvin hankala Agrassa.

Koulumme pidetty opettaja Ritu menee naimisiin, muuttaa

ja lopettaa työnsä koulussamme. Kumppanijärjestö

lahjoittaa Ritulle punaisen hääsarin. Alaluokkalaisten opettajana jatkaa Meena Varma ja varaopettajana Namrata Tiwari. Ritun tilalle uudeksi opettajaksi yläluokkalaisille tulee Chanchal Rani. Chanchal toimii jatkossa myös koulumme vastaavana opettajana.


Koulumme ensimmäinen opettaja Seema Hirvani on suorittanut jooganopetuksen kolmivuotisen kurssin ja tulee opettamaan tytöille joogaa, kunhan lähiopetus alkaa. Toivottavasti pian!
22 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page