top of page
Search

Auta Agran koululaisia ostamalla teetä


Agran koululaiset ry on tuonut Suomeen Intiasta teetä, jota myymme Agran daliti-tyttöjen koulun hyväksi. Köyhät naiset ovat saaneet palkkaa teen poiminnasta.Teestä saadut tuotot menevät täysimääräisinä koululle.

Teepakkaus on kaunis kuin koru, ja sopii hyvin esim. syntymäpäivä- ja nimipäivälahjaksi, kyläilyvietäväksi tai vaikkapa yritysten pikkujoulu- ja joululahjaksi.

Yhdessä pakkauksessa on 200 g teetä: neljä pussia, joissa kussakin 50 grammaa Darjeeling, Assam, Chaimasala ja Kangra vihreää korkealaatuista teetä. Teepakkaus maksaa 10 euroa.

Etsimme myyntiapulaisia, jotka voisivat ottaa myytäväkseen muutamia paketteja. Jos olet halukas kauppaamaan teetä, ilmoittaudu osoitteeseen info@agrankoululaiset.org ja kerro kuinka paljon tarvitset ja mihin osoitteeseen haluat teet lähetettäviksi. Paketit voi myös noutaa Turusta, Tuusulasta tai Vantaalta.

Postitse lähetettäessä tulee postikuluja seuraavasti: Kahden kilon lähetykseen mahtuu viisi teepakettia, koska pakkaus painaa n. 320 g. Kahteen kiloon asti postikulut ovat 7,90 euroa. Seuraavaan 5 kg postipakettiin mahtuu 14 teepakettia ja postimaksu on tällöin 9,30 euroa.

Voimme lähettää teepaketit myös Smart-postina, jolloin paketin painolla ei ole merkitystä! http://smartpost.posti.fi/

Tilaus maksetaan seuraavasti: teen hinta 10 €/teepaketti + postikulut Agran koululaisten tilille nro FI45 8000 2710 2436 83 + tiedot kohtaan teen viitenumero 1588. Kun rahat näkyvät koulun tilillä, postitamme tilatut teet.

Maukkaita herkkuhetkiä intialaisen teen parissa!

Pirkko Hellsten, puh. 044 5357072 Sähköposti:info@agrankoululaiset.org

28 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page