top of page
Search

Koulun terveyspäivä 15.10.2014

Chaudhary Charity -koulun terveyspäivällä on tärkeä rooli koulutyttöjen elämässä. Se järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Agran koululaiset ry suunnittelee ja yhteistyökumppani Chaudhary Charity Society toteuttaa terveystarkastukset, rokotukset sekä lääkkeitten jaon koulun tytöille ja henkilökunnalle. Kumppanijärjestömme on tehnyt sopimuksen terveydenhoidosta paikallisen Sarangin lastensairaalan kanssa.

Meidän koulumme tyttöjen rokotusohjelmaan kuuluu:

BCG, joka suojaa tuberkuloosilta, polio - ja influenssarokotteet, hepatiitti A ja B, tuhkarokko-, vesirokko-, lavantauti- ja kohdunkaulan syöpärokotteet, suun kautta otettava Rotavirus-rokote, DTP, joka suojaa kurkkumädältä, jäykkäkouristukselta ja hinkuyskältä, Hib-rokote: suojaa aivokalvontulehdukselta sekä MMR: suojaa tuhkarokolta, sikotaudilta ja vihurirokolta.

Koulumme laajenee 1.7.2015. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdeksäntoista pientä dalitityttöä pääsee aloittamaan opintiensä koulussamme. Hekin saavat kaikki Intiassa tarpeelliset rokotukset ja terveysohjelman mukaiset edut.

Terveysprojektimme on toimii jo viidettä vuotta ja auttaa oppilaitamme pysymään terveenä ja jotta he jaksaisivat hoitaa koulutyönsä. Terve mieli asuu terveessä kehossa. Tämä mielessään Agran koululaiset ry:n kummit, kannattajat ja lahjoittajat toivovat lahjoittavansa onnellista ja tervettä elämää koulumme tytöille ja heidän perheilleen.

Tänään 23.10. Intiassa vietetään Diwalia, valon juhlaa. Toivotamme kaikille hyvää Diwalia!

5 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page