top of page
Search

Intialaista hääkahvia

Teetimme kesällä oman juhlakahvierän Intian Keralassa, jossa paikalliset naiset saivat hyvän palkan työstään. Yhteistyökumppanimme Chaudhary Welfare Society sponsoroi kahvierät, jotta voisimme myydä sitä tyttöjen hyväksi.

Ajatus hääkahvista syntyi vieraillessamme häissä Agrassa. Kuten tiedämme, intialaiset avioliitot ovat käytännössä aina järjestettyjä. Länsimaalaisittain ajatus järjestetystä avioliitosta vaikuttaa etäiseltä, mutta intialaiset häät voivat tuoda mieleen myös suurta rakkautta ja kumppanin kunnioitusta. Yhteistyökumppanimme Bilbari Singhin ja hänen vaimonsa elämänmittainen avioliitto on esimerkki onnellisesta avioliitosta.

Hääkahvimme on Robustaa, johon on lisätty sikuurijauhetta. Robusta on on kasvaanut Intiassa Keralan vuorten rinteillä, jossa ilmasto ja luonto ovat erittäin puhtaita. Kahvi on täyteläisen aromikasta, hienoksi jauhettua ja sopii automaattisiin kahvinkeittimiin sekä kahvihauduttimiin.

Kahvi on 250 g paketeissa, mutta riittoisuudeltaan se vastaa puolen kilon normaalia suodatinkahvia. Lisätietoja voi kysellä osoitteesta info@agrankoululaiset.org.

4 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page