top of page
Search

Matkalahjakortti hyväntekeväisyyteen

Kyllä kannattaa ostaa elämysarpoja elämyspisteillä! Puumalalainen Tarja Tuovinen osti elämyspisteillään 83 arpaa Aurinkomatkojen 200 euron lahjakortin arvontaan ja näin kävi: Tarja voitti matkalahjakortin!

”Maksoin juuri puoli tuntia ennen tätä puhelinsoittoa Aurinkomatkojen matkanHaniaan Kreikkaan”, Tarja kertoo mökiltään puhelinhaastattelussa. Tarja lahjoittikin sitten voitollaan Agran koululaisille 20 euroa.

Tarja on yksi aktiivisimmista Sharewoodin käyttäjistä. Hän toivottaa aina Agran koululaisten uudet tukijat henkilökohtaisesti tervetulleeksi. Hän organisoi parin muun agralaisen kanssa viestikampanjan, jossa Tarja ystävineen lähetti viestin kaikille Agran koululaisten Sharewood-tukijoille. Viestissä muistutettiin klikkailun tärkeydestä.

Sharewood maksaa aina kymmenen prosenttia palkintojen arvosta voittajanavustuskohteelle.

”Agran koululaiset on pieni kohde, joka pystyy auttamaan suoraan ja avun perillemenoa voi seurata Sharewoodissa. Pienten lasten koulutus on äärettömän tärkeää.”

Tarja on itsekin käynyt Intiassa Goalla ja nähnyt köyhien lasten todellisuuden.

”Sydämestä otti. Onneksi Sharewood on yksi tapa auttaa.”

Tarja työskenteli työvuosinaan teiden rakentamisen parissa muun muassa projektipäällikkönä. Eläkkeellä hän tekee vapaaehtoistyötä – ja on tehnyt jo 30 vuotta. Hän kouluttaa Punaisen Ristin ja Suomen Mielenterveysseuran vapaaehtoisia.

”Toisten auttamisesta saa hyvän mielen, hienoja kokemuksia ja paljon hyviä ystäviä.”

Tarja Tuovinen, mitä maailma tarvitsee?

”Koulutusmahdollisuuksia kaikille tasapuolisesti, siitä elämä aukenee kohtiparempaa. Rauhaa ja rakkautta sen lisäksi.”

Kiitos Tarja, kun olet tekemässä Sharewoodista näin hienoa palvelua. Hyvää matkaa toivottavat Sharewood, Aurinkomatkat ja Agran koululaiset!

3 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page