Hallitus

Agran koululaiset ry:n perustajajäseniä olivat seuraavat: Pirkko Hellstén (puheenjohtaja), Lotta Tuohino (varapuheenjohtaja), Johanna Korhonen (sihteeri ja tiedottaja), Pirkko Kotila, Reetta Nousiainen, Arto Rautiainen ja Riitta Rautiainen. 

 

Miksi perustimme tyttöjen koulun Agraan?

 

Agran koululaiset on suomalais-intialainen kouluprojekti. Se sai alkunsa, kun osa yhdistyksemme perustajista vieraili Agrassa.

 

Pääsimme näkemään läheltä paikallista elämää, ja huomasimme sen äärimmäisen niukkuuden ja köyhyyden, jossa suuri osa intialaisista elää. Koulutus on suuri etuoikeus ja pelkkä haave suurimmalle osalle intialaisista. Kurjat elinolot ja perheiden köyhyys ajaa lapset töihin liian varhain. Ymmärsimme, että voisimme auttaa köyhiä intialaisia perheitä tarjoamalla heidän lapsilleen mahdollisuuden koulutukseen. Perheet voisivat päästää lapset kouluun, jos se olisi ilmainen ja lapset saisivat koulussa ruokaa. 


Päätimme perustaa Agraan tyttökoulun. Siihen me tarvitsemme myös sinun apuasi. 

 

Miksi sinun kannattaa olla jäsen?

 

Agran koululaiset haluaa sinutkin jäsenekseen. Jäsenenä pääset tekemään hyvin konkreettista kehitysyhteistyötä: pääset osaksi yhdistyksemme toimintaa, pääset vaikuttamaan toimintaperiaatteisiimme, ideoimaan toimintaa ja tutustumaan intialaiseen kulttuuriin. Kummina pääset seuraamaan kummilapsesi koulutusta mahdollisesti pitkäksikin aikaa. 

 

Hallitus 2020-2021

 

Agran koululaiset ry:n hallitukseen kuuluvat seuraavat jäsenet:

Pirkko Hellstén, puheenjohtaja

Marita Rinne, varapuheenjohtaja
Sonja Sarlin, toiminnanjohtaja
Pirkko Kotila, taloudenhoitaja

Maija Keinänen​​, kokousten sihteeri

 

 

 

 

 

 

Yhdistyksemme jäseniä vieraili Agrassa, Intiassa.

Soita meille:

+358 44 535 7072

Osoitteemme: 

Puutarhakatu 11 B 61, 20100 Turku

© Agran koululaiset ry 2013,  Created with Wix.com

          Agran koululaiset ry:n Y-tunnus 3069873-7

  Rahankeräyslupa RA/2019/104 on voimassa 31.8.2021 asti.