Dalitityttöjen tie turvalliseen tulevaisuuteen

Entisessä kastijärjestelmässä ilman kastia jääneet ihmiset kutsuvat itseään daliteiksi. Agran dalititytöt elävät hökkelikylissä, usein täysin sietämättömissä olosuhteissa vailla sähköä tai edes juomavettä. Lapset nukkuvat saastaisilla lattioilla, eikä kukaan huolehdi heidän hygieniastaan ja terveydestään. He eivät pääse kouluun, sillä heidän vanhempansa laittavat pienetkin lapset töihin perhettä elättämään. Motivaatiosta ja lahjakkuudestakin huolimatta dalitityttöjen on lähes mahdotonta oppia lukemaan.

 

Tavoitteemme on valtava, mutta silti yksinkertainen: haluamme auttaa eritoten tyttöjä, jotka ovat eläneet äärimmäisessä köyhyydessä ja kohdanneet hyväksikäyttöä ja traumaattisia tilanteita.

 

 

.

 

Tyttöjen kouluttaminen auttaa pienentämään kuilua köyhien ja rikkaiden lasten välillä. Kouluun pääseminen on tärkeää paitsi lapselle, myös koko intialaiselle yhteiskunnalle. Me haluamme antaa Agran dalititytöille mahdollisuuden muuttaa omalta osaltaan maailmaa.

 

Koulutus on tulevaisuuden turva. Se opettaa luovuutta ja antaa itseluottamusta. Koulutuksen ja oppimisen avulla jokainen tyttö saa tietää omista oikeuksistaan elää inhimillistä elämää. 

 

Koulutetuilla tytöillä on mahdollisuus löytää inhimillistä työtä ilman täydellistä riippuvuutta aviomiehestä ja oman suvun miehistä. Koulutus valaisee niin tytön kuin koko perheen elämän.